"Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is - valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted." Albert Schweitzer
Hírek
2017.08.07
20 család kapott tartós élelmiszercsomagot

20 család kapott tartós élelmiszert a Szolnok Tv farsangi bevételéből. Az újabb adományokat ma adták át a Humán Szolgáltató Központban. Valamennyi családnak nagyon nagy segítség volt a hónap végi csomag.

2017.06.26
Egyedül nem megy

Piroska egyedül neveli négy kiskorú gyermekét. Igyekszik mindent előteremteni ahhoz, hogy a gyermekek részére megteremtse legalább az alapszükségletekhez nélkülözhetetlen dolgokat, mégis gyakran úgy tűnik számára, hogy szélmalomharcot vív. Önkormányzati bérlakásban élnek, időnként minden erőfeszítése ellenére sajnos odáig jutnak, hogy a gyermekek mindennapi megélhetése és egyéb előre nehezen kalkulálható plusz kiadások mellett rezsitartozás keletkezik.

2017.06.26
EMO Optika jóvoltából...

Az EMO Optika jóvoltából 2017-ben már három rászoruló személynek készülhetett új szemüveg. A Szolnok Város Fejlődésért Egyesület felajánlásaiból a Humán Szolgáltató Központ ügyfelei ruhaadományban részesülhettek ruhabörze keretén belül, illetve egy több gyermekes család háztartása bővülhetett egy fagyasztószekrénnyel és egy televízióval.

2017.06.19
Ruhát kaptak a nélkülöző gyerekek

Kerékpárt és ruhaneműt kapott a Szunyogh család. Az Ugar tanyán élő apuka és három gyermeke a vasútállomásról sétált be délelőtt a Városmajor útra, hogy átvegye a felajánlást. Napi Jótett című rovatunk következik.

2017.05.24
Rengetegen segítik Gergőt

Korán felnőtté vált Gergő, aki tavaly elveszítette szüleit. A 19 éves fiú a lakással együtt adósságot is örökölt, most rokonaival él, középiskolába jár, mellette pedig dolgozik. Egy anonim pár ma anyagilag segítette Gergőt.

Támogatás