"Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is - valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted." Albert Schweitzer
Hírek
2017.12.18
Névtelen adományozó segített

Jókor jött a segítség. A háztartás kiadásinak fedezése mellett karácsonyi ajándékra is jut abból az adományból, melyet egy névtelen felajánló megbízásából juttattak egy autista lányát egyedül nevelő szolnoki anyához.

2017.12.15
Rotary adomány a rászorulóknak

111 darab téli kabátot adományozott a Rotary Club Szolnok rászoruló családok gyermekeinek. A több mint egy millió forint összértékű ajándék egy részét a Szolnok segít programban résztvevő rászorulók kapták.

2017.11.17
Szolnok Segít! Újabb két rászoruló kapott szemüveget.

Ismét két ügyfél kapott szemüveget a Szolnok Segít Program keretében. Ezúttal is ez EMO optikában kihelyezett urna tartalmát duplázta meg a cég. A programban a hideg idő miatt tüzelőre volna még a legnagyobb szükség.

2017.11.16
Összefog a város a rászorulókért – reményt adnak az embereknek

Élelmiszer, ruha, tisztítószerek, közüzemi tartozás rendezése, munkahely, bútor, villanyszerelés vagy pénzadomány – ezeket és még számtalan más segítséget ajánlottak már fel a szolnokiak egymásnak.

2017.08.31
Szolnok Segít: egy híján száz gyermek kapott új iskolatáskát
Bár a tanévkezdés egyre kisebb terhet ró a családokra, vannak olyan háztartások, ahol még mindig elkél a segítség. A Szolnok Segít programon belül ma 56 család egy híján száz iskolás gyermekének szerzett örömet Szalay Ferenc és dr. Bene Ildikó, akik ezúttal magánszemélyként tettek nemes gesztust.
Támogatás