"Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is - valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted." Albert Schweitzer
Hírek
2017.04.27
Adomány a Szolnok Segít programnak

Csaknem 70 ezer forint gyűlt össze a „Rézfúvosok az elesettekért” segélykoncerten. A pénzt a szervezők a Szolnok Segít programnak ajánlották fel. Az adományból hat családnak vásárolnak majd tartós élelmiszert és tisztítószereket.

2017.04.21
Gyermekeit egyedül nevelő apát segítettek a Szolnok TV farsangján résztvevők

A Szolnok TV 9. farsangi báljának bevételéből sok szolnoki családot támogatnak. Ma a 3 gyermekét egyedül nevelő apukának vittek ruhákat, cipőket, édességet.

2017.03.27
A Szolnok TV is támogatta a Szolnok Segít Programot

231.400 forint. Ennyi gyűlt össze a Szolnok Televízió jótékonysági farsangi bálján. 

2017.03.07
Hamar felnőni

Gergőnek hamar fele kellet nőnie, egy éven belül veszítette el mindkét szülőjét.  Még középiskolában jár, de már a felnőttek világát éli, számlákat fizet, hagyatéki ügyeket intéz, diákmunkát vállal, hogy fent tudja tartani magát. 

Szüksége lenne: anyagi támogatásra, szemüvegre, cipőre, buszbérletre

2017.02.15
Félmillió forint értékű adomány az Agórától

Szeretettel telt meg a jégvirág adománygyűjtő akció első szív-szirma-fogalmaztak a mai átadó ünnepségen. Az Aba-Novák-Agóra Kulturális Központ januárban meghirdetett akciójára több mint fél millió forint értékű adomány érkezett.

Támogatás