"Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is - valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted." Albert Schweitzer
Hírek
2017.08.31
Szolnok Segít: egy híján száz gyermek kapott új iskolatáskát
Bár a tanévkezdés egyre kisebb terhet ró a családokra, vannak olyan háztartások, ahol még mindig elkél a segítség. A Szolnok Segít programon belül ma 56 család egy híján száz iskolás gyermekének szerzett örömet Szalay Ferenc és dr. Bene Ildikó, akik ezúttal magánszemélyként tettek nemes gesztust.
2017.08.07
20 család kapott tartós élelmiszercsomagot

20 család kapott tartós élelmiszert a Szolnok Tv farsangi bevételéből. Az újabb adományokat ma adták át a Humán Szolgáltató Központban. Valamennyi családnak nagyon nagy segítség volt a hónap végi csomag.

2017.06.26
Egyedül nem megy

Piroska egyedül neveli négy kiskorú gyermekét. Igyekszik mindent előteremteni ahhoz, hogy a gyermekek részére megteremtse legalább az alapszükségletekhez nélkülözhetetlen dolgokat, mégis gyakran úgy tűnik számára, hogy szélmalomharcot vív. Önkormányzati bérlakásban élnek, időnként minden erőfeszítése ellenére sajnos odáig jutnak, hogy a gyermekek mindennapi megélhetése és egyéb előre nehezen kalkulálható plusz kiadások mellett rezsitartozás keletkezik.

2017.06.26
EMO Optika jóvoltából...

Az EMO Optika jóvoltából 2017-ben már három rászoruló személynek készülhetett új szemüveg. A Szolnok Város Fejlődésért Egyesület felajánlásaiból a Humán Szolgáltató Központ ügyfelei ruhaadományban részesülhettek ruhabörze keretén belül, illetve egy több gyermekes család háztartása bővülhetett egy fagyasztószekrénnyel és egy televízióval.

2017.06.19
Ruhát kaptak a nélkülöző gyerekek

Kerékpárt és ruhaneműt kapott a Szunyogh család. Az Ugar tanyán élő apuka és három gyermeke a vasútállomásról sétált be délelőtt a Városmajor útra, hogy átvegye a felajánlást. Napi Jótett című rovatunk következik.

Támogatás