"Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is - valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted." Albert Schweitzer
Hírek
2017.11.17
Szolnok Segít! Újabb két rászoruló kapott szemüveget.

Ismét két ügyfél kapott szemüveget a Szolnok Segít Program keretében. Ezúttal is ez EMO optikában kihelyezett urna tartalmát duplázta meg a cég. A programban a hideg idő miatt tüzelőre volna még a legnagyobb szükség.

2017.11.16
Összefog a város a rászorulókért – reményt adnak az embereknek

Élelmiszer, ruha, tisztítószerek, közüzemi tartozás rendezése, munkahely, bútor, villanyszerelés vagy pénzadomány – ezeket és még számtalan más segítséget ajánlottak már fel a szolnokiak egymásnak.

2017.08.31
Szolnok Segít: egy híján száz gyermek kapott új iskolatáskát
Bár a tanévkezdés egyre kisebb terhet ró a családokra, vannak olyan háztartások, ahol még mindig elkél a segítség. A Szolnok Segít programon belül ma 56 család egy híján száz iskolás gyermekének szerzett örömet Szalay Ferenc és dr. Bene Ildikó, akik ezúttal magánszemélyként tettek nemes gesztust.
2017.08.07
20 család kapott tartós élelmiszercsomagot

20 család kapott tartós élelmiszert a Szolnok Tv farsangi bevételéből. Az újabb adományokat ma adták át a Humán Szolgáltató Központban. Valamennyi családnak nagyon nagy segítség volt a hónap végi csomag.

2017.06.26
Egyedül nem megy

Piroska egyedül neveli négy kiskorú gyermekét. Igyekszik mindent előteremteni ahhoz, hogy a gyermekek részére megteremtse legalább az alapszükségletekhez nélkülözhetetlen dolgokat, mégis gyakran úgy tűnik számára, hogy szélmalomharcot vív. Önkormányzati bérlakásban élnek, időnként minden erőfeszítése ellenére sajnos odáig jutnak, hogy a gyermekek mindennapi megélhetése és egyéb előre nehezen kalkulálható plusz kiadások mellett rezsitartozás keletkezik.

Támogatás